Begin 2021 beschikbaar!

De elektrakeuring NEN3140 volgens Scope 8 geeft veiligheidsbepalingen voor de bedrijfsvoering van laagspanningsinstallaties, met als doel om aanrakingsgevaar, brandgevaar en storingen te voorkomen. Deze elektrakeuring richt zich op uw totale elektrische installatie. De Arbowet geeft aan dat uw werknemers veilig moeten kunnen werken. 

Na de keuring ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin alle gegevens van uw installatie worden genoteerd en de geconstateerde gebreken visueel zijn vastgelegd. 
De eventueel geconstateerde gebreken kunt u binnen 3 maanden na constatering laten herstellen door uw eigen monteur of door Jansen Kootwijkerbroek bv. 

U ontvangt bij het rapport een herstelverklaring waarna uw installateur die de gebreken heeft hersteld verklaard dat de geconstateerde gebreken vakkundig volgens NEN3140 zijn opgeknapt. 

De keuring is in de meeste gevallen 4 jaar geldig maar dit is afhankelijk van de staat van de installatie en eventuele afspraken die met uw verzekeraar zijn gemaakt.


Let op!

Dit is een veiligheid inspectie en geen volledige brandrisico inspectie. Bij een Scope 8 keuring worden niet alle brandrisico’s beoordeeld en voldoet u dus niet aan de verzekering eisen wilt u wel aan de verzekering eisen voldoen kijk op de pagina Scope 10